prikbord

320 berichten, 32 pagina's 
» 
26-04-2017
Geplaatst door:
Draaideur

De draaideur bij de golfclub/baan draait sinds de komst van Dijke (en de Rabobank) als baaneigenaar op volle toeren. Eerst Jaap en Harrie (twee pro’s, veel te druk), Dick (staart tussen zijn benen), All (geboycot), het volledige wedstrijdcomité met onder meer Nanda Hogerbruggen (niet eens met beleid, nu met hangende pootjes weer terug), de voorzitter en secretaris van de GC, Ige en John (gelukkig is Chris weer terug), Hamid (altijd aardig en eerlijk, weggestuurd), Harrie (voor de tweede/derde keer), greenkeper Gert (hard gewerkt en niets verdiend), enzovoorts.

26-04-2017
Geplaatst door:

Lieve Johnny,

Zorg dat je niet geroyeerd wordt, want een nieuwe bestuursfunctie ligt in het verschiet. Het zaad voor een nieuwe ruzie reeds is gezaaid.
De ervaring leert dat het zaad voor ruzies op dit Polenpark goed heeft gedijt het afgelopen decennium. Ik kan niet begrijpen dat mensen een recreatiewoning kopen en zichzelf dan voor een bestuursfunctie beschikbaar stellen om andere recreanten het leven Zuur te maken en zichzelf voor schut zetten. Volgens mij begint de dementie dan al flink toe te slaan.

John, volgens mij ben je vergeten de lijst met de vele suggesties over de golfbaan ook in het Pools te laten verspreiden. Bovendien wil ik je adviseren in de nieuwe besturen en commissies ook enkele Polen zitting te laten nemen. Daar een afspiegeling van de bewoners van het park wel noodzakelijk is.

26-04-2017
Geplaatst door:
abject

De handelingen van deze oud-bestuurders zijn te classificeren als infaam en abject. Het is hen aan te raden de eer aan zichzelf te houden en het lidmaatschap te beëindigen voordat de royementsprocedure wordt ingezet.

26-04-2017
Geplaatst door:
Bestuur golfclub

Het zaakje bij de golfclub stinkt. Een bestuurslid dat in 2017 statutair moet aftreden, mag plots toch tot en met 2018 blijven. Ieder commentaar op deze vaststelling wordt gekastijd.

25-04-2017
Geplaatst door:
Brief Ige en John

Geen ellenlange theoretische discussies en politiek geneuzel bij de golfclub? John ben je vergeten wat je al die jaren hebt gedaan?

25-04-2017
Geplaatst door:
VERPAUPERING DE HILDENBERG

Beste Monique, ook jullie zal het een zorg zijn wat er gebeurt op De Hildenberg maar ik kan je wel verzekeren dat een hele grote groep mensen het spuugzat begint te worden dat een gemeenschappelijk belang wordt verkwanseld voor den eigen portemonnee .
En tot slot, richt je zogenaamde fatsoen op die corrupte leugenachtige kliek die met een smerige judasachtige grijns op hun gereformeerde gezicht De Hildenberg in de uitverkoop doet.
Don't shoot the messanger.

25-04-2017
Geplaatst door:

De mensen die op deze site schrijven, hebben afgelopen jaren hun geïnvesteerde vermogen in rook zien opgaan. Polen hebben inmiddels massaal, plusminus 10 procent van de woningen, hun intrek genomen op het park.
De buitenplaats wordt geregeerd door nep-verenigingen, waarvan de bestuurders sec uit eigenbelang handelen en hun zakken vullen. Bijvoorbeeld de juridische kosten van de Baron die door de BBQ club zijn betaald, Hoogeboom dat op kosten van de leden van de VVE bij voorbaat verloren rechtszaken voert en de woningen van de VVE bestuurders die meer dan gemiddeld worden verhuurd. Zodra je uit het bestuur stapt (zelf ondervonden), kelderen ook deze opbrengsten naar het ‘gebruikelijke’ dramatische niveau.

Monique, als je hier niets van gemerkt hebt, dan wil je het waarschijnlijk niet zien. Als je de berichten op deze site storend vindt, dan kun je ook kiezen deze niet te lezen.

25-04-2017
Geplaatst door:

Beste redactie, Het is inderdaad ieders recht om onder een andere naam te reageren, alleen bereik je hier niets mee. Als u doelt op het voorval op de Oldtimerdag dan zou ik dit graag willen toelichten maar van bedreigingen daar weet ik niets van. Als een ieder dit nog dwars zit dan wil ik daar graag over praten. Elk verhaal heeft 2 kanten! Er is al genoeg ellende op de wereld, als er iets is praat er dan over. Wij willen hier graag fijn wonen en (samen)werken. Ik vind de taal die hier gebruikt word erg storend.

25-04-2017
Geplaatst door:
Polenpark

Geachte Monique, als mensen onder een pseudoniem willen reageren is dat hun goed recht.
Zeker na de ernstige bedreigingen een paar jaar geleden en bovendien vinden wij erg belangrijk dat mensen tijdens verschillen van mening hun handen thuis houden, weet je nog wel Monique.
Wat betreft het beleid ten aanzien van woningen die hier verhuurd worden aan buitenlandse arbeiders verschillen wij duidelijk van mening.
Ik kan mij wel voorstellen dat er lieden zijn die deze informatie liever onder het tapijt zien verdwijnen omdat hun huis te koop staat.
Maar die moeten hun ongenoegen maar ergens anders op richten en niet op Us Hildenberg.

25-04-2017
Geplaatst door:

Lieve mensen,
Hebben jullie enig idee wat jullie hiermee bereiken? Mijn naam is Monique den Hartog, wij huren het restaurant op de Hildenberg en doen ons uiterste best hier iets van te maken. Het gaat ook goed!! Als er gasten zijn die bij ons willen komen eten of mensen die een huisje willen huren en die komen op de pagina van u's Hildenberg, die bedenken zich wel 2 x. Wij wonen hier ook op het park, Gruun 22 samen met onze 2 dochters van 9 en 10 jaar. Naar volle tevredenheid, ik heb nog nooit iets gemerkt van het beeld dat hier geschetst wordt. Als dat zo was zou ik hier ook niet willen wonen!! Er is frustratie onder de woningeigenaren, dat geloof ik! Maar door deze frustratie op deze pagina te schrijven dat helpt niet!!!Dit werkt eerder averechts. Als er met normale taal en onder eigen naam gesproken zou worden misschien nog wel, al ben ik ervan overtuigt dat je gewoon met elkaar om de tafel moet. Wat is je doel? En hoe ga je die bereiken?